Cine suntem?

IRDASYS este o firmă privată specializată în proiectare și dezvoltarea de baze de date și aplicații web. Livrăm produse strategice pentru companii: aplicații web adaptabile (responsive) și baze de date. Principalul scop este să optimizăm activitatea clienților noștri cu ajutorul celor mai noi tehnologii web. Avem experiență de lucru cu diferiți clienți din Europa și Asia, încă din 2002.

"Am început în 2002 cu gânduri îndrăznețe: să lucrăm la cel mai înalt nivel. Am demonstrat de la început că putem. Am respectat toate standardele de calitate în comunicare și programare, iar rezultatele o dovedesc. Am ajuns și ne menținem la vârf."

 

Daniel Lecu, Managing Director

Cum suntem?

exigenți, originali și creativi

Suntem extrem de pretențioși cu munca noastră și calitatea proiectelor livrate. Urmărim excelență în tot ceea ce facem și nu lăsăm nici un detaliu la voia întâmplării.

talentați, bine pregătiți și experimentați

Întotdeauna vom oferi produse și servicii de calitate excepțională, indiferent de termenele limită strânse sau restricțiile de buget.

apreciați, recomandați și căutați

Oferim calitate, un plus important de imagine și beneficiu în afaceri. Ne recomandă atât portofoliul impresionant, cât și fiecare client în parte.

conștienți de valoarea noastră

Știm care ne este valoarea, ce putem face și ne adresăm celor care înțeleg aceste lucruri și doresc produse și servicii deosebite, perfecte din punct de vedere estetic și funcțional.

Acest website foloseşte cookie-uri. Continuând navigarea îţi exprimi acordul asupra folosirii acestora. Află mai multe
Am înţeles