APS România - Principal furnizor pentru lucrări edilitare

Începând din 2005 am colaborat cu APS România pentru a creea și dezvolta un sistem de ofertare, aprovizionare, livrare și management clienți. Platforma Oracle, care funcționează în "cloud", asigură o colaborare securizată și eficientă între echipa APS România, clienți și furnizori.

Servicii

  • Studiu și analiză
  • Realizare prototipuri
  • Proiectare flux informațional
  • Dezvoltare bază de date
  • Creare conținut și programare
  • Lansare și suport continuu

Aplicația web și portalul pentru clienți și furnizori sunt gândite pentru o accesare de pe orice device, dar în special de pe cele mobile. Inginerii și specialiștii în aprovizionare ai firmelor de construcții pot căuta, compara și selecta produse fără a se pierde. Aplicația asigură o experiență de comerț electronic adaptată până la ultimul detaliu acestui domeniu foarte tehnic.

APS Romania

Catalogul APS România cuprinde sute de mii de produse - conducte și fitinguri de Pafsin, fontă, ceramică, beton, PVC ... volumul de informație poate fi copleșitor. Pentru a oferi o experiență placută tuturor utilizatorilor, am dezvoltat instrumente de filtrare personalizate, cum ar fi "începe de la o aplicație dată (apă potabilă, canalizare) sau pleacă de la un material stabilit (Pafsin, fontă)". Aceste instrumente ușureaza extraordinar procesul de căutare, comparare și selecție a produselor.

APS Romania

"Echipa noastră este foarte încântată de noul sistem. Acesta oferă o experiență simplă și eficientă în desfășurarea activității zilnice. Această aplicație web integrată ne permite să lucrăm foarte eficient și să oferim servicii de cel mai înalt nivel partenerilor noștri."

 

Director general APS România

Acest website foloseşte cookie-uri. Continuând navigarea îţi exprimi acordul asupra folosirii acestora. Află mai multe
Am înţeles