Corvin Cristian Studio - arhitectură și design

Echipa IRDASYS și Corvin au lucrat îndeaproape pentru a proiecta și construi acest spectaculos site web de prezentare a portofoliului de lucrări. Evident că partea estetică este punctul forte, însă specialiștii IRDASYS s-au concentrat și pe optimizarea site-ului astfel încât acesta să ocupe un loc bun în căutările Google.

Servicii

  • Realizare prototipuri
  • Proiectare flux informațional
  • Dezvoltare bază de date
  • Programare interfață desktop/mobil
  • Lansare și suport

Site-ul web de prezentare a portofoliului de lucrări are o importanță capitală pentru un designer, datorită vizibilității pe care acesta o aduce în piață și datorită noilor clienți atrași din mediul on-line. Acest site web are o viteză extrem de mare de încărcare, chiar dacă prezintă detaliile proiectelor insoțite de imagini de rezoluție foarte mare.

Corvin Cristian Studio - arhitectură și design

Cele două echipe au decis prezentarea detaliata a fiecărui proiect, astfel, portofoliul impresionant devenind mult mai relevant și atractiv pentru un potențial nou client. Vă invităm să parcurgeți acest frumos site web, atât de pe laptop/desktop cât și de pe un dispozitiv mobil.

Corvin Cristian Studio - arhitectură și design

"Vreau să-mi exprim mulțumirea pentru munca extraordinară pe care ați depus-o la realizarea site-ului. Toate etapele interacțiunii noastre au fost foarte profesionale și termenele respectate întocmai. A fost o adevarata plăcere sa colaborăm. În concluzie, am avut așteptări mari și am primit rezultate în conformitate cu acestea."

 

Corvin Cristian

Acest website foloseşte cookie-uri. Continuând navigarea îţi exprimi acordul asupra folosirii acestora. Află mai multe
Am înţeles