JOBCRUISE - O echipă de recrutare diferită

JOBCRUISE și-a dorit o schimbare radicală a procesului de recrutare. Am colaborat cu întreaga lor echipă pentru a crea o platformă digitală integrată care să schimbe total atât interacțiunea candidatului cu firma, cât și a întregii echipe de recrutare și procesare cu sistemul informatic.

Servicii

  • Studiu și analiză
  • Proiectare și realizare bază de date
  • Proiectare flux informațional
  • Dezvoltare interfețe publice și private
  • Lansare și suport

Vizitatorul site-ului este condus natural de la prima pagină către job-ul vizat. După trimiterea aplicației on-line, candidatul primește automat datele de logare în contul său privat unde își poate administra singur toate informațiile, inclusiv documente scanate necesare în procesul de recrutare și angajare.

Jobcruise Romania

A fost dezvoltată o bază de date extrem de complexă, administrată de o aplicație web securizată. Echipa noastră de programatori a conectat site-ul web la baza de date care ruleaza în cloud, printr-o aplicație de administrare intuitivă, rapidă și foarte sigură. Facilitățile acesteia sunt multiple: interconectare totală între sisteme, salvare fișiere, arhivare, rapoarte detaliate și complexe, geolocație etc. Sistemul de backup dublu (backup/standby/replication) face din aceasta aplicație un instrument sigur și de încredere, pe care compania se bazează în activitatea zilnică.

Jobcruise Romania

"Dacă iți dorești un job pe un vas de croazieră și nu ai vizitat încă site-ul Jobcruise, trebuie să o faci neapărat! Absolut totul emană profesionalism și orientare către satisfacerea nevoilor de informare ale potențialului candidat."

 

candidat JOBCRUISE

Acest website foloseşte cookie-uri. Continuând navigarea îţi exprimi acordul asupra folosirii acestora. Află mai multe
Am înţeles